Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

31 srp 2018

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio získala v anketě magazínu Auto Zeitung titul „SUV roku 2018“

Věhlasný německý automobilový magazín Auto Zeitung udělil modelu Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio titul „SUV roku 2018“. Anketa, která byla vyhlášená letos poprvé, byla vyhrazena nejvýkonnějším modelům SUV jedenácti značek. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio uspěla v nesmírně silné konkurenci díky svým jízdním vlastnostem a dynamice.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio získala v anketě magazínu Auto Zeitung titul „SUV roku 2018“

 

Věhlasný německý automobilový magazín Auto Zeitung udělil modelu Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio titul „SUV roku 2018". Anketa, která byla vyhlášená letos poprvé, byla vyhrazena nejvýkonnějším modelům SUV jedenácti značek. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio uspěla v nesmírně silné konkurenci díky svým jízdním vlastnostem a dynamice.

 

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, která je charakteristická symbolem Qudrifoglio, tedy čtyřlístkem, je vysoce výkonné SUV, které nezapadá do žádné z konvenčních kategorií, a tak se ocitá ve vlastní lize. Zážehový přeplňovaný motor 2.9 B6 bi-turbo o výkonu 510 k umožňuje vozu dosáhnout nejvyšší rychlosti 283 km/h a z 0 na 100 km/h zrychlit za 3,8 sekundy.

 

Alfa Romeo Quadrifoglio nabízí řadu nejmodernějších technologií včetně inovativního pohonu všech kol Q4, systému vektorování točivého momentu AlfaTM Active Torque Vectoring, aktivního zavěšení AlfaTM Active Suspension a řídicího systému Chassis Domain Control (CDC). Tyto technologie, jejichž cílem je dosažení optimálního jízdního výkonu, jsou dokonalým základem pro rekordní výkonové parametry. I díky nim Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio stanovila nový rekordní čas na kolo na německém legendárním okruhu Nürburgring a stala se tak nejrychlejším SUV své kategorie.

 

 

Turín, 31. srpna 2018

 

Jiný obsah

Přihlaste se k odběru newsletteru.

PŘIHLASTE SE NYNÍ